Är du i behov av en plåtslagare i Malmö?

Letar du efter en plåtslagare i Malmö? Du som behöver en plåtslagare i Malmö, du kan vända dig till Trelleborgs Byggplåt. Detta företag kan åta sig alla typer av arbeten som omfattar byggnadsplåtslageri. Bland annat sysslar de med fasadarbeten och takarbeten. De kan hjälpa både privatpersoner och företag. De är verksamma i hela Skåne.

Trelleborgs Byggplåt har en lång erfarenhet samt att de även har egen profileringsmaskin så att de kan skapa specialprofiler åt dig om du behöver det.

I Malmö finns en bra plåtslagare

När du behöver anlita en plåtslagare i Malmö, så vänd dig då till Trelleborgs Byggplåt. Kanske du har en plåtfasad som behöver ses över? Då kan det vara bra att ta in proffs på fasadarbeten i plåt. Samma sak gäller om du har ett tak i plåt. De kan även hjälpa dig om du ska lägga helt ny plåt på en byggnad, både fasad och tak.

Denna plåtslagare har som sagt många års erfarenhet av branschen samt att de kan ta sig an det mesta som har med plåt att göra.

Trelleborgs Byggplåt

Det var under 1984 som Trelleborgs Byggplåt grundades och det av Olle Olsson och Hans Nilsson. Under 2005 så kom Richard Nilsson att ta över Olles del av företaget. Olle fortsatte dock att arbeta inom företaget som kalkylator. En ny verkstad byggdes. Ett par år senare, under 2011 gick Hans i pension och hans del av företaget togs över av Daniel Carlsson.

Du som behöver hjälp med plåt, du kan känna dig trygg i att anlita detta plåtslageri!